Japansk badpall


Japansk badpall tillverkar jag efter kundspecifikation i massivt kvistfritt virke av högsta kvalitet. Det innebär att du kan få vilka mått du vill. Jag har hittills tillverkat pallar i furu och cederträ. Pallar av obehandlad kvistfri furu med måtten 280x170x230 mm (bredd x djup x höjd) kostar 1450 kr (inkl moms). En ytbehandling med 2 lager OSMO hårdvaxolja kostar 500 kr (inkl moms). För pall i cederträ med ovan angivna mått blir priset 1900 kr (inkl moms) för obehandlad pall. Frakt tillkommer.

Längst ner på sidan är bilder på pall jag gjort av cederträ.

Japansk badpall tillverkad av kvistfri FSC märkt massiv furu med måtten 280x170x230 (bredd x djup x höjd). Ytbehandlad med två lager OSMO hårdvaxolja.

Pallen monteras med hjälp av dominotappar och limmas med vattenfast lim. 
Flera av de som beställt mina badpallar har tagit tillvara på mitt erbjudande om måttbeställda pallar. Mellanpallen på bilden nedan med måtten 280x170x230 mm (bredd x djup x höjd) är dock den klart mest beställda.

Måttbeställda badpallar i olika storlek.

Pallarna kan fås behandlade med 2 lager OSMO hårdvaxolja.

8 st japanska badpallar av kvistfri massiv furu tillverkade med kundspecifika mått klara för leverans till kund.

En måttbeställd japansk badpall i obehandlat cderträ som avger en fantastisk doft som dock vissa småkryp som silverfisk inte uppskattar.

Japansk badpall i massivt kvistfritt cederträ (obehandlad).

När cederträ behandlas med hårdvaxolja får pallen förutom ett skydd mot vatten en mörkare färg där trävariationernas färgtoner förstärks till en mycket vacker liten möbel.

Japansk badpall i massivt kvistfritt cederträ behandlad med 2 lager ofärgad hårdvaxolja

Jag har även tillverkat en japansk badbänk av massivt cederträ att passa i ett badrum. Under bänken ryms ytterligare pallar för att inte vara så utrymmeskrävande när de inte används.
Bänken är 450 mm hög. Mellanpallen är 300 mm hög och den minsta pallen är 230 mm hög.

En reaktion på ”Japansk badpall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För dej som inte hittar vad du söker bland fabrikstillverkad inredning