Om mej

Intresset för att snickra har jag nog fått från min far som var finsnickare. Snickare blev dock inte det yrke som jag senare har ägnat mig åt i mitt yrkesliv. Jag har jobbat som ingenjör under 40 år på två av världens största IT och telekom bolag. Snickrandet har varit en hobby som jag fått ägna mig åt på min fritid med en bra grund från vad jag lärt mej  av min far och senare även från min svärfar som också var snickare.

Jag har fått lära mig att alltid göra rätt från början och inte ta några genvägar som ofta kan bli till senvägar. Att hålla det man lovar, att vara ärlig, att vara noggrann i både planering och utförande och att hålla tider är egenskaper som jag värderar högt.

Efter att jag nu gått i pension tänkte ta tillfället under några år att ägna mer tid åt snickrandet där jag även kan erbjuda mina tjänster till andra i Uppsalatrakten.

Jag har nu också passat på att ytterligare förfina mina kunskaper med ett antal kurser, bl.a. i möbelsnickeri och en kurs i 3D ritning under 15 veckor. Det har givit mej mycket goda möjligheter att för kunder åskådliggöra olika förslag till önskade arbeten.

Roine Wahlin

Uppdaterad 2023-04-11

För dej som inte hittar vad du söker bland fabrikstillverkad inredning